Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Remedii Feng Shui de toamnă pentru liniște și pace

Remedii Feng Shui de toamnă pentru liniște și pace

de Anastasia Paul    |   

Toamna a început pe 22 septembrie, aducând un sezon de productivitate și abundență. Profită la maximum de această energie implementând câteva remedii feng shui în anumite zone de acasă și de la muncă.

Obiecte grele
Obiectele grele, cum ar fi ghivecele pentru plante și statuile pot împământa energia în părți cheie ale casei tale. Pune-le în partea de sud-vest a curții tale, unde vor atrage o relație stabilă, hrănitoare, plină de delicii senzuale. Câteva pietre funcționează bine în colțul de sud-vest al oricărei proprietăți.

Tonuri de pământ
Culorile de pământ, maro, cafeniu, galben, teracotă, portocaliu și coral, oferă o energie relaxată spațiilor care se simt frenetice. Introdu aceste nuanțe în lucrări de artă, țesături și vopsea. Folosind intrarea ca punct de referință, tonurile de pământ funcționează cel mai bine în porțiunile apropiate din stânga, centru și extrema dreaptă ale oricărui spațiu de locuit sau de lucru.

Opere de artă care înfățișează dealuri, văi și munți
Plasează fotografii și picturi care evocă energia protectoare a pământului oriunde vrei să te simți confortabil și în siguranță, cum ar fi un spațiu de adunare, un colț de lectură sau o verandă.

Reprezentarea pământului
Materialele care reprezintă pământul sunt amintiri puternice ale lumii fizice. Încorporează blaturi de granit, vaze ceramice, statui de piatră în bucătărie, baie și dormitor.

Pătrate și cuburi
Evocând stabilitate, pătratele și cuburile aduc structură în orice zonă. Tapițeria și draperiile în carouri ori scaunele în formă de cub creează un mediu de susținere în care oamenii pot zăbovi, pot lucra și pot relaționa fără să se simtă grăbiți, potrivit collective.world.

 

Subiecte în articol: feng shui toamna liniste
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri