Jurnalul.ro Timp liber Culinar Rețeta zilei : Carne de porc cu fasole roșie

Rețeta zilei : Carne de porc cu fasole roșie

Ingrediente

400 g pulpă porc

1 ceapă galbenă

2 cătei usturoi

3 buc ardei iute

800 g fasole mexicană

ulei de măsline

suc de roșii

sare de mare

cimbru

400 g pulpă porc

Mod de preparare

Se taie jumatate de ceapă mărunt și se pisează usturoiul. Se taie carnea în fâșii lungi de 4 cm și late de 1 cm, apoi se rumenește în ulei.Se adaugă ceapa, fasolea roșie scursă de zeamă și trecută printr-un jet de apă rece, sarea, ardeiul iute și usturoiul. Se acoperă vasul cu un capac și se lasă 5 minute sa fiarbă, apoi se adaugă sucul de roșii și se aromatizează cu cimbru. Poftă bună!

 

 

 

 

 

Subiecte în articol: Carne de porc cu fasole roșie
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri