Jurnalul.ro Timp liber Culinar Reţeta zilei: Muşchi de vită cu sos de ciuperci

Reţeta zilei: Muşchi de vită cu sos de ciuperci

Ingrediente:

400 g muşchi de vită, 300 g ciuperci, 200 ml smântână pentru gătit, 50 g gorgonzolla, 25 g unt, sare de mare, piper, nucşoară

Mod de preparare:

Se taie muşchiul felii groase şi după ce ajunge la temperatura camerei, se condimentează cu sare de mare şi piper râşnit proaspăt. Se aşează carnea pe grătarul încins foarte bine şi se găteşte bine pe ambele părţi. Se pune untul într-o cratiţă mică, se adaugă ciupercile scurse bine şi când s-au rumenit uşor, se pune smântâna pentru gătit şi gorgonzolla fărâmiţată. După ce capătă consistenţa unui sos, se adaugă sare şi nucşoară după gust. Se taie muşchiuleţul în felii subţiri şi se serveşte cu sosul de ciuperci.

 

Subiecte în articol: Muşchi de vită cu sos de ciuperci
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri