Jurnalul.ro Timp liber Culinar Reţeta zilei: Negresă

Reţeta zilei: Negresă

Ingrediente: 

200g unt

250g zahăr

2 ouă

200g ciocolată topită

100g făină

3 linguri cacao

esență vanilie

truffle cu cacao

Mod dereparare:

Untul topit îl amestecăm cu zahărul. Adăugăm ouăle și vanilia. Turnăm ciocolata topită și răcită peste, apoi făina şi cacao. Întindem blatul într-o tavă tapetată cu hârtie. Pe deasupra punem trufflele. Coacem blatul 30 de minute (eu le-am lăsat 20 de minute la foc mic, apoi 10 la foc mare). Lăsăm blatul la răcit, apoi tăiem bucățele mici de negrese. Le servim alături de o cupă de înghețată sau doar pudrate cu zahăr pudră.

Subiecte în articol: negresă
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri