Jurnalul.ro Timp liber REŢETA ZILEI: Omletă indiană

REŢETA ZILEI: Omletă indiană

Ingrediente:

2 ouă mari, o roşie mică, 1/2 ceapă mică, o mână de coriandru proaspăt, un ardei iute verde mic, un vârf de cuţit de sare, un vârf de cuţit de piper, o lingură de unt

Mod de preparare:

Se sparg ouăle într-un castron şi se bat bine. Se pune roşia curăţată de seminţe şi tocată cubuleţe, ceapa tocată, coriandrul, sarea, piperul şi se amestecă bine. Se topeşte untul într-o tigaie non-aderentă şi apoi se pune compoziţia. Se amestecă timp de câteva minute continuu, până când este pe placul dumneavoastră. Se serveşte cu roşii cherry şi pâine naan.

 

Încearcă şi:

REŢETA ZILEI: Bourekas cu spanac şi feta

 

REŢETA ZILEI: Croissante cu şuncă şi caşcaval

 

REŢETA ZILEI: Ardei umpluți

 

REŢETA ZILEI: Prăjitură cu cremă de nuci şi foi de napolitană

 

REŢETA ZILEI: Muşchi de vită cu sos de ciuperci

Subiecte în articol: retete simple retete usoare omleta
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri