Ingrediente:
2 ouă mari, o roşie mică, 1/2 ceapă mică, o mână de coriandru proaspăt, un ardei iute verde mic, un vârf de cuţit de sare, un vârf de cuţit de piper, o lingură de unt
Mod de preparare:
Se sparg ouăle într-un castron şi se bat bine. Se pune roşia curăţată de seminţe şi tocată cubuleţe, ceapa tocată, coriandrul, sarea, piperul şi se amestecă bine. Se topeşte untul într-o tigaie non-aderentă şi apoi se pune compoziţia. Se amestecă timp de câteva minute continuu, până când este pe placul dumneavoastră. Se serveşte cu roşii cherry şi pâine naan.
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Bourekas cu spanac şi feta
REŢETA ZILEI: Croissante cu şuncă şi caşcaval
REŢETA ZILEI: Prăjitură cu cremă de nuci şi foi de napolitană