Jurnalul.ro Timp liber Culinar Reţeta zilei: Piept de curcan cu varză de Bruxelles, migdale şi boia

Reţeta zilei: Piept de curcan cu varză de Bruxelles, migdale şi boia

Ingrediente:

2 bucăţi de piept de curcan, 4 cepe roşii tăiate fin, 250 g varză de Bruxelles tocată, un căţel de usturoi tăiat, 1/2 linguriţă de boia afumată, 2 linguri de ulei de susan, zeama de la o lămâie, 1 linguriţă de sos de soia, migdaleâ

Mod de preparare:

Într-o tigaie nonaderentă, căliţi pieptul de pui tăiat fin, în uleiul de susan. Adăugaţi ceapa, varza, usturoiul şi chili şi continuaţi să le căliţi timp de 5 minute. Adăugaţi zeama de lămâie, sosul de soia şi migdalele şi serviţi imediat.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri