Jurnalul.ro Timp liber Culinar Reţeta zilei:Pulpe de curcan cu sos de roșii

Reţeta zilei:Pulpe de curcan cu sos de roșii

Ingrediente

pulpe de curcan

  • 250 g roșii decojite
  • măsline
  • ceapă galbenă
  • cimbru
  • sare de mare
  • piper negru măcinat
  • 400 g roșii
  • Mod de preparare

Asezonăm pulpele de curcan cu sare și piper și apoi le prăjim pe fiecare parte. Apoi crestăm pulpele, punem cimbru și le introducem la cuptor aproximativ 12-15 minute, la 180 °C. Separat, pasăm roșiile într-un blender, tăiem ceapa mărunt și o prăjim 2-3 minute într-o tigaie bine încinsă. Adăugăm roșiile pasate și măslinele și mai amestecăm încă 2-3 minute. Înainte să fie gata pulpele de curcan punem peste ele sosul de roșii. Poftă bună!

 

 

Subiecte în articol: Pulpe de curcan cu sos de roșii
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri