Jurnalul.ro Timp liber Monden Romică Țociu, pețitor pentru Angie Cobuț. I-a găsit un soț grec, în timpul filmărilor pentru ”Aventură cu 4 stele”

Romică Țociu, pețitor pentru Angie Cobuț. I-a găsit un soț grec, în timpul filmărilor pentru ”Aventură cu 4 stele”

”Aventură cu 4 stele”, show-ul în cadrul căruia vedetele au parte de o vacană complet neobinuită pe meleaguri greceti, îi aduce în ediia din 28 i 29 august pe Romică ociu, erban Copo, Anca Dinicu i Angie Cobu în faa telespectorilor Antena 1.

Angie Cobu s-a făcut remarcată în cadrul show-ului culinar ”Chefi la cuite”, după ce l-a cerut pe Chef Cătălin Scărlătescu în căsătorie. Pusă mereu pe otii, de data aceasta, ea a fost cea care a primit propunerea, iar peitorul a fost nimeni altul decât Romică ociu.

Ajuni în casa unei familii din Perdika, Grecia, cei patru au aflat că unul dintre fii gazdei este necăsătorit, iar tatăl acestuia este tare necăjit din acest motiv.

”Avem o fată nemăritată aici, e numai bună pentru fiul tău, Elias”, a propus Romică ociu referindu-se la Angie.

Cu energia ei debordantă i cu mult sim al umorului, Angie i-a cucerit pe greci imediat.

”Angie este super fată, de gacă. N-a dat înapoi de la nicio provocare. Toată gaca a fost super. O experienă minunată toată Aventura cu 4 stele”, povestete Romică ociu.

Cum decurge aventura celor 4 protagoniti, Angie Cobu, Anca Dinicu, Romică ociu i erban Copo i cum faă provocărilor în Perdika, Grecia, telespectatorii Antena 1 pot vedea luni i mari, pe 28 i 29 august, de la 20.30.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri