Jurnalul.ro Timp liber Sânziana Buruiană, nedespărțită de fetița ei: ”Am adus-o cu mine și la Nea Mărin, încă o alăptez”

Sânziana Buruiană, nedespărțită de fetița ei: ”Am adus-o cu mine și la Nea Mărin, încă o alăptez”

Sânziana Buruiană împreună cu Pepe, Romică ociu i Minodora formează echipa de vedete a lui Nea Mărin din cea de-a treia ediie a reality show-ului ”Poftii la Nea Mărin”, difuzată luni i mari, de la ora 20.00, la Antena 1.

Tânăra mămică susine însă că este nedespărită de fetia ei i, pentru că încă o mai alăptează, a luat-o cu ea la mare, chiar dacă acolo a fost extrem de ocupată cu sarcinile primite de la Nea Mărin.

”Am adus-o cu mine pentru că eu încă o alăptez, dei are 2 ani i patru luni. Dimineaa i seara, după munca în restaurant, are i ea programul ei de alăptare. Oricum, de când o am pe ea muncesc în fiecare zi de ca i cum a fi la Nea Mărin. Adică de la 7 dimineaa, la miezul nopii. De data asta până i Nea Mărin a fost mai grijului, a bătut încet la uă, nu ca până acum când se cutremura camera”, spune Sânziana Buruiană care îl va ajuta pe Nea Mărin să-i administreze restaurantul de pe malul Mării Negre i chiar să mai deschidă o nouă terasă.

Cum va reui Sânziana să facă provocărilor la care este supusă de Nea Mărin alături de Minodora, Pepe i Romică ociu, i cum se va împăr între sarcinile pe care le avea i familia ei, telespectatorii vor vedea luni i mari, de la ora 20.00, în cadrul emisiunii ”Poftii la Nea Mărin”, difuzată la Antena 1.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri