Jurnalul.ro Ştiri Politică Consiliul Naţional al PNL l-a desemnat în unanimitate pe Nicolae Ciucă candidat la Preşedinţia României

Consiliul Naţional al PNL l-a desemnat în unanimitate pe Nicolae Ciucă candidat la Preşedinţia României

de Redacția Jurnalul    |   

UPDATE: Consiliul Naţional al PNL a validat, duminică, candidatura lui Nicolae Ciucă la Preşedinţia României.

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a anunţat ca decizia a fost luată în unanimitate.

"De astăzi înainte, toată suflarea liberală, cu susţinere puternică, prin mobilizare exemplară, disciplină şi unitate în jurul candidatului, domnul Nicolae Ciucă. Avem un singur obiectiv: victoria în alegeri, victoria Partidului Naţional Liberal. Pentru România, cu Nicolae Ciucă, viitorul preşedinte al României", a spus Bode.

 

Știre inițială: Consiliul Naţional al PNL s-a reunit, duminică, pentru a valida candidatura liderului liberal Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale.

Consiliul Naţional al PNL s-a reunit, duminică, pentru a valida candidatura liderului liberal Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale.

Reuniunea a început fără ca Nicolae Ciucă să fie prezent, acesta a ajuns mai târziu, pentru că s-a aflat până duminică dimineaţă în zonele afectate de inundaţii din judeţul Galaţi.

La şedinţă, care are loc la Palatul Parlamentului, participă aproximativ 1.400 de delegaţi.Cu acest prilej, liberalii vor aproba şi unele rezoluţii privind strategia partidului.

Consiliul Naţional al PNL s-a reunit, duminică, pentru a valida candidatura liderului liberal Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale

Joi, Biroul Executiv al PNL a votat o derogare pentru ca Nicolae Ciucă să poată candida la alegerile prezidenţiale din partea formaţiunii politice, având în vedere că liderul liberalilor nu avea vechimea în partid necesară, potrivit statutului, a anunţat prim-vicepreşedintele formaţiunii, Rareş Bogdan.

Nicolae Ciucă a intrat în partid în octombrie 2020 şi pentru a candida la Preşedinţie este nevoie, potrivit Statutului PNL, de cinci ani vechime.

În 29 august, Biroul Politic Naţional al partidului l-a desemnat pe Nicolae Ciucă drept candidat pentru alegerile prezidenţiale, această decizie urmând a fi supusă aprobării Consiliului Naţional.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri