x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicolae Ciucă, votat în unanimitate pentru președinție din partea PNL:” Eu voi fi cel care voi candida la Preşedinţie!

Nicolae Ciucă, votat în unanimitate pentru președinție din partea PNL:” Eu voi fi cel care voi candida la Preşedinţie!

de Redacția Jurnalul    |    29 Aug 2024   •   15:23
Nicolae Ciucă, votat în unanimitate pentru președinție din partea PNL:” Eu voi fi cel care voi candida la Preşedinţie!

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat, joi, că Biroul Politic Naţional al partidului l-a desemnat drept candidat pentru alegerile prezidenţiale, urmând ca această decizie să fie aprobată de Consiliul Naţional.

"Biroul Politic Naţional în şedinţa de astăzi şi-a desemnat candidatul care va intra spre aprobare în Consiliul Naţional. Eu voi fi cel care voi candida la Preşedinţia României. Le mulţumesc tuturor colegilor mei pentru încredere şi am convingerea că doar împreună cu dumnealor, doar împreună cu toţi membrii PNL vom reuşi să intrăm în turul doi şi vom reuşi să câştigăm alegerile prezidenţiale", a declarat Ciucă, după şedinţa desfăşurată la Palatul Parlamentului.

Ciucă: România are nevoie de un președinte cu un caracter format în ani de muncă și responsabilitate

 Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a transmis un prim mesaj după desemnarea sa drept candidat al partidului la alegerile prezidențiale. Mă onorează decizia, iar România are nevoie de un președinte cu un caracter format prin ani de muncă și responsabilitate, a spus Ciucă.

Mesajul a fost transmis pe Facebook.

„Mă onorează decizia Biroului Politic Național prin care am fost desemnat, în unanimitate, candidatul PNL pentru alegerile prezidențiale. Intru în această competiție bazându-mă pe singurul sondaj real: votul românilor la alegerile din 9 iunie”, a transmis Nicolae Ciucă.

Liderul liberal a enumerat calitățile pe care trebuie să le aibă viitorul președinte al României.

„Ambele runde de alegeri de la sfârșitul anului sunt cruciale pentru viitorul țării. Așa cum am mai spus, România are nevoie de un președinte care să întruchipeze valorile pe care românii le respectă și le așteaptă de la conducătorii lor: respect pentru educație, pentru litera legii, devotament față de familie și un caracter format prin ani de muncă și responsabilitate. Adică un șef de stat care să asigure securitatea și stabilitatea de care țara are nevoie, să fie responsabil în acțiunile sale și care să fie un președinte al tuturor românilor”, a precizat Nicolae Ciucă.

Liderul liberal a fost desemnat, joi, în mod oficial, drept candidat al PNL pentru alegerile prezidențiale.

 

×
Subiecte în articol: ciuca vot presedintie PNL