Jurnalul.ro Ştiri Externe Testamentul lui Alain Delon, sursă de tensiuni între moștenitorii săi

Testamentul lui Alain Delon, sursă de tensiuni între moștenitorii săi

de Redacția Jurnalul    |   

La aproape o lună de la moartea legendarului actor Alain Delon, testamentul său a fost trimis celor trei copii ai săi, Anthony, Anouchka și Alain-Fabien, care au avut relații tensionate în ultimele luni de viață ale tatălui lor, relatează Le Figaro. Documentul, redactat pe patru pagini, stabilește distribuirea moștenirii între cei trei și a fost expediat din Elveția vinerea trecută, prin scrisoare recomandată, de către notarul actorului.

Executorii testamentari, alături de avocatul Christophe Ayela și administratorul de patrimoniu al actorului, au la dispoziție 14 zile pentru a se retrage din acest rol. Conform legislației elvețiene, copiii au 30 de zile pentru a contesta testamentul, dacă doresc.

Într-un interviu din ianuarie 2024, Anthony Delon a adus în discuție moștenirea, declarând că sora sa Anouchka ar urma să primească 50% din avere, în timp ce el și fratele său Alain-Fabien vor primi câte 25%. Deși afirma că nu există conflicte pe tema succesiunii, tensiunile din familie erau deja evidente, Anthony anunțând că a intentat o acțiune în justiție împotriva surorii sale, potrivit Observator News.

Alain Delon a murit pe 18 august 2024, la vârsta de 88 de ani, la domiciliul său din Douchy, după ce fusese diagnosticat la începutul anului cu limfom cu celule B. Viața sa amoroasă, marcată de relații celebre cu Romy Schneider, Mireille Darc și Rosalie Van Breemen, a fost un subiect constant de interes pentru presă, consolidând imaginea actorului ca simbol al seducției și misterului.

Subiecte în articol: Alain Delon testament anthony delon
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri