Jurnalul.ro Ştiri Locale Țigări ascunse în pereții laterali ai unei mașini, găsite de câinele poliției de frontieră la Siret

Țigări ascunse în pereții laterali ai unei mașini, găsite de câinele poliției de frontieră la Siret

de Redacția Jurnalul    |   

Câinele polițiștilor de fronerieră de la Siret, județul Suceava, specializat în detectarea de tutun, a găsit sâmbătă ascunse în pereții laterali ai unei mașini 440 de pachete de țigări fără timbru fiscal.

Potrivit Poliției de fronieră, sâmbătă, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților pe sensul de intrare în România un bărbat cu dublă cetățenie, română și ucraineană, în vârstă de 52 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în Ucraina.

La controlul de frontieră, efectuat de polițiști împreună cu lucrători vamali, a fost folosit și câinele de serviciu CIF, specializat în detectarea de tutun.

În pereții laterali ai mașinii au fost descoperite ascunse și nedeclarate 440 pachete de țigări fără timbru fiscal, pe care șoferul a încercat astfel să le sustragă de la controlul vamal.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost amendat cu 10.000 de lei de către autoritățile vamale.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: tigari masina caine politia
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri