Jurnalul.ro Ştiri Locale Trafic intens pe autostrada A1, la intrare în Capitală, și pe DN Centura București

Trafic intens pe autostrada A1, la intrare în Capitală, și pe DN Centura București

de Redacția Jurnalul    |   

Se aglomerează A1, pe sensul de intrare în București, și pe Centura Capitalei, avertizează Infotrafic. Accidentul din județul Teleorman a dus la decesul unei persoane și rănirea a 4 persoane. În Brașov, un TIR cu bere s-a răsturnat, iar încărcătura s-a împrăștiat pe șosea.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 6, în localitatea Drăgănești-Vlașca, județul Teleorman, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un microbuz. În urma impactului au rezultat 5 victime din autoturism, dintre care conducătorul auto a decedat, iar celelalte 4 persoane au fost transportate la spital. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea polițiștilor.

Pe DN 1, în localitatea Predeal, județul Brașov, șoferul unui TIR a pierdut controlul direcției într-o curbă, iar încărcătura acestuia - navete cu bere - s-a împrăștiat pe carosabil. Traficul rutier este restricționat pe sensul de mers Brașov - București, desfășurându-se pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea polițiștilor.

Pe șoselele principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, circulația se desfășoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic, în creștere pe autostrada A1 București-Pitești, la intrarea în Capitală, precum și pe DN Centura București, în special în localitățile Bragadiru, Domnești și Pantelimon.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri