Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricții de trafic în centrul Capitalei, pentru Bucharest Science Festival

Restricții de trafic în centrul Capitalei, pentru Bucharest Science Festival

de Redacția Jurnalul    |   

Traficul rutier va fi restricționat vineri în mai multe zone din centrul Capitalei, în contextul unei expoziții din cadrul Bucharest Science Festival, care va avea loc în acest weekend, informează Poliția Română.

Ministerul Afacerilor Interne va organiza, vineri, o expoziție de tehnică în cadrul Bucharest Science Festival, care va avea loc în parcarea exterioară a instituției din Piața Revoluției nr. 1A, sector 1, București. În acest context, traficul rutier va fi restricționat pe Strada Academiei, între Strada Dem I. Dobrescu și Strada Ion Câmpineanu, în intervalul orar 06:00-16:00.

Brigada Rutieră va lua măsuri pentru fluidizarea traficului și prevenirea accidentelor. Polițiștii solicită șoferilor să circule cu prudență, să păstreze distanța corespunzătoare pentru o frânare în siguranță și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri.

Este interzisă oprirea sau staționarea vehiculelor în alte locuri decât cele special amenajate.

Pietonii sunt sfătuiți să se deplaseze doar pe trotuare, iar traversarea străzii să se facă exclusiv prin locurile special marcate și doar la culoarea verde a semaforului, după ce s-au asigurat că șoferii au înțeles intenția de traversare.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: trafic restricţii capitala
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri