Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Tratamente incredibile pentru ÎNTINERIREA PIELII, REVIGORAREA ȚESUTURILOR ȘI DISPARIȚIA TOTALĂ A RIDURILOR

Tratamente incredibile pentru ÎNTINERIREA PIELII, REVIGORAREA ȚESUTURILOR ȘI DISPARIȚIA TOTALĂ A RIDURILOR

Pielea si tenul oglindesc starea organelor interne, fiind sanatoase atata vreme cat intreg organismul este sanatos si daca mediul in care traim dispune de conditii optime pentru mentinerea sanatatii.

In momentul actual mediul inconjurator este foarte poluat, iar stratul de ozon nu mai poate impiedica patrunderea razelor solare nocive in atmosfera. Ceea ce inseamna ca traim intr-un mediu care nu ne mai poate mentine sanatatea. Din aceste cauze pielea imbatraneste iar pe suprafata ei apar semne inestetice precum vergeturi, celulita, depigmentari sau hiperpigmentari etc.

La acestea se adauga si alimentatia necorespunzatoare, care nu ajuta corpul sa functioneze la capacitate maxima, din contra chiar ii ingreuneaza activitatea. O alimentatia sanatoasa presupune sa mananci doar atat cat are nevoie corpul tau pentru activitatile pe care le intreprinzi iar alimentele pe care le consumi sa fie asimilate integral. Excesele genereaza dezechilibre si perturba functionarea armonioasa a organelor interne. (,,,)

Pentru a putea reintineri si revigora pielea este necesar sa fie indepartate efectele acestor factori asupra corpului iar actiunea lor asupra pielii sa fie redusa la minim.

In medicina traditionala aceste obiective se ating printr-un tratament compus din sedinte de acupunctura si produse fitoterapeutice. Prima etapa a tratamentului.........

Citește continuarea AICI

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri