Jurnalul.ro Ştiri Politică Tudose, despre guvernanți, pe tema vaccinării: Îs nebuni, pur și simplu

Tudose, despre guvernanți, pe tema vaccinării: Îs nebuni, pur și simplu

Vicepreședintele PSD Mihai Tudose comentează ironic afirmația premierului Florin Cîțu, care spune că nu i-a văzut pe primarii PSD sau liderii sociali-democraţi că se implică în campania de vaccinare: „Îs nebuni, pur și simplu”.

„Eu cred că ne pregătește ca, zilele viitoare, să ne acuze că tot din cauza noastră a ploauat foarte tare în ultima perioadă. Este evident că atunci când lumea se bătea să se vaccineze a fost meritul lor, iar acum, când nimeni nu mai vrea datorită campaniei absolut penibile pe care o face guvernul, că guvernul răspunde, e de vină opoziția. Mai are să vină dl. Cîțu să spună că și cei care au anticorpi naturali, că au trecut prin boală sunt tot cumva un rezultat al politicii înțelepte ale guvernului, care i-a îmbolnăvit pe unii ca să facă anticorpi... Îs nebuni, pur și simplu”, spune ironic Mihai Tudose.

Reacția vicepreședintelui PSD vine după ce premierul Florin Cîţu a afirmat, săptămâna trecută, că nu i-a văzut pe primarii PSD sau liderii sociali-democraţi că se implică în campania de vaccinare, dimpotrivă, aceştia au criticat „de pe margine”.

Subiecte în articol: mihai tudose
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri