Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat din Dolj a fost reţinut după ce a încercat să dea mită unor agenţi de la poliţia rutieră

Un bărbat din Dolj a fost reţinut după ce a încercat să dea mită unor agenţi de la poliţia rutieră

Un bărbat de 46 de ani din judeţul Dolj a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a încercat să dea mită 350 lei unor agenţi de la poliţia rutieră, care l-au prins conducând prin Craiova cu 86 km/oră şi sub influenţa alcoolului. 

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) - Serviciului Judeţean Anticorupţie (SJA) Dolj, bărbatul de 46 de ani a oferit banii pentru a nu fi sancţionat contravenţional şi a nu i se reţine permisul de conducere auto întrucât a fost depistat conducând un autoturism cu viteza de 86 km/oră, iar în urma testării cu aparatul etilotest i s-a stabilit o concentraţie de 0,09 mg/litru alcool pur în aerul expirat. 

"Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) - Serviciului Judeţean Anticorupţie (SJA) Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, cu sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, l-au prins în flagrant pe bărbatul de 46 ani în timp ce oferea suma de 350 lei către doi agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova - Biroul Poliţiei Rutiere. Poliţiştii au refuzat categoric oferta şi au sesizat DGA - SJA Dolj", se precizează în comunicat. 

Bărbatul a fost reţinut duminică pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, urmând ca luni să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES

Subiecte în articol: mita politia rutieră
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri