Jurnalul.ro Ştiri Politică USR Neamţ îi cere preşedintelui filialei PNL să demisioneze, ca urmare a trimiterii în judecată de DNA

USR Neamţ îi cere preşedintelui filialei PNL să demisioneze, ca urmare a trimiterii în judecată de DNA

de Redacția Jurnalul    |   

Preşedintele USR Neamţ, deputatul Iulian Bulai, i-a cerut lui George Lazăr să demisioneze din funcţia de preşedinte al filialei PNL, după ce a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru fapte de corupţie.

"În calitate de preşedinte al USR Neamţ, consider că integritatea şi transparenţa în actul politic sunt esenţiale pentru buna funcţionare a democraţiei şi pentru menţinerea încrederii cetăţenilor. Trimiterea în judecată a lui George Lazăr pentru fapte de corupţie reprezintă un moment critic care necesită măsuri imediate şi decisive. (...) George Lazăr trebuie să îşi prezinte demisia pentru a permite desfăşurarea unui proces corect şi pentru a evita compromiterea şi mai mult a modului în care nemţenii percep politica şi politicienii", a declarat marţi, citat într-un comunicat de presă remis AGERPRES, Iulian Bulai.

solicitare de autosuspendare din funcţia de preşedinte al filialei a venit şi din partea primarului liberal al municipiului Piatra-Neamţ, Andrei Carabelea.

Preşedintele filialei PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr, a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie într-un dosar în care este acuzat că şi-ar fi folosit influenţa pentru menţinerea în funcţia de director al Direcţiei Silvice Neamţ a unei anumite persoane numită temporar.

AGERPRES

Subiecte în articol: Iulian Bulai george lazar
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri