Jurnalul.ro Ştiri Justitie Vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Cetățenie, trimis în judecată pentru dare de mită!

Vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Cetățenie, trimis în judecată pentru dare de mită!

de Redacția Jurnalul    |   

Fostul vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Cetățenie cu rang de subsecretar de stat, Stancu Cezar Costin, a fost trimis în judecată pentru dare de mită. E acuzat că a „cinstit” un polițist cu bani să nu-l amendeze.

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Stancu Cezar-Costin, la data faptei vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Cetățenie cu rang de subsecretar de stat, bănuit de dare de mită.

În rechizitoriu procurorii arată că, pe 1 septembrie 2022, Stancu a fost oprit în trafic de către poliție, ocazie cu care i-ar fi promis unui polițist că-l va “cinsti” pentru ca acesta să nu-i aplice o amendă contravențională pentru nerespectarea obligației de a avea asupra sa cartea de identitate și permisul de conducere.

„Promisiunea s-ar fi materializat la scurt timp, inculpatul Stancu Cezar-Costin remițându-i polițistului suma de 200 lei, disimulată în interiorul unei polițe de asigurare auto. În cauză au fost dispuse măsuri asigurătorii”, arată DNA.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului București cu propunere de a se menține măsurile asigurătorii dispuse în cauză.

Subiecte în articol: mita Stancu Cezar Costin
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri