Jurnalul.ro Horoscop Zodiile cele mai predispuse să ajungă la divorț

Zodiile cele mai predispuse să ajungă la divorț

de Moira Dună    |   

Astrologia poate oferi câteva perspective distractive asupra personalității și relațiilor noastre. Când vine vorba de căsătorie, unele semne zodiacale pot avea tendința de a căuta libertatea, schimbarea sau independența mai mult decât altele - trăsături care uneori pot duce la despărțire. 

1. Săgetător

Săgetătorul iubește libertatea și aventura mai mult decât majoritatea celorlalte semne, iar ideea de a fi legați pentru totdeauna îi poate face puțin nervoși. Se pot plictisi cu ușurință și vor noi experiențe. Acest lucru poate fi o provocare într-o relație pe termen lung dacă lucrurile încep să pară plictisitoare sau limitative. Au nevoie de un partener care să țină pasul cu spiritul lor aventuros.

2. Vărsător

Vărsătorii prețuiesc independența și individualitatea mai presus de orice. Deși iubesc profund, deseori se luptă cu ideea de a se „stabili” sau de a compromite spațiul lor personal. Dacă partenerul lor încearcă să le restrângă libertatea sau nu înțelege nevoia de a avea timp singur, ar putea da naștere la probleme. Vărsătorii își doresc pe cineva care să le respecte perspectiva unică și să le ofere spațiu pentru a fi ei înșiși.

3. Berbec

Berbecul este totul despre entuziasm și pasiune dar atunci când flacăra începe să se stingă, pot deveni neliniştiți. Au tendința de a acționa impulsiv, atât în ​​dragoste, cât și în afara ei, ceea ce poate duce la decizii rapide cu privire la căsătorie și divorț. Dacă un Berbec simte că relația îl reține sau își pierde scânteia, nu se teme să meargă mai departe în căutarea de noi senzații tari.

4. Gemeni

Cunoscuți pentru natura lor duală, Gemenii sunt distractivi și spontani dar pot fi și puțin imprevizibili. Acest semn tânjește după varietate și se poate lupta cu angajamentul dacă simte că partenerul nu poate ține pasul cu interesele sale în continuă schimbare. Gemenii au nevoie de stimulare mentală și de un partener care se poate angaja în conversații profunde.

5. Balanță

Balanțe sunt despre armonie și echilibru, dar au și un pic de notă idealistă. Ele visează adesea la relația „perfectă” și, atunci când realitatea le arată altceva, se pot gândi dacă au făcut alegerea corectă. Balanțe urăsc conflictele însă dacă relația lor devine prea dezechilibrată, nu vor ezita să plece cu grație.

6. Leu

Leii iubesc să fie adorați și prosperă în relații în care sunt prețuiți și admirați. Dacă nu sunt în centrul atenției partenerului s-ar putea să înceapă să se întrebe dacă acesta îi prețuiește cu adevărat. Leii pot fi loiali dar dacă simt că relația nu le mai servește nevoii de atenție și admirație, pot merge mai departe.

7. Pești

Peștii sunt un semn sensibil, emoțional, care iubește profund. Cu toate acestea, uneori pot ajunge în relații cu așteptări nerealiste. Sunt visători și, atunci când partenerul lor nu se ridică la nivelul viziunii lor idealizate despre romantism, poate să apară dezamăgirea. În timp ce Peștii sunt unul dintre semnele cele mai pline de compasiune, dacă se simt neîmpliniți, se pot îndepărta în liniște.

8. Scorpion

Scorpionii sunt intenși și pasionali, și iau relațiile în serios. Deși nu se grăbesc să renunțe, pot alege tot sau nimic. Dacă se simt trădați sau dacă partenerul lor nu este complet sincer, s-ar putea să taie legăturile fără să se uite înapoi. Încrederea este totul pentru un Scorpion și, odată ruptă, reconcilierea poate fi dificilă.

9. Rac

Racii apreciază securitatea și conexiunea emoțională în relațiile lor. Dacă încrederea lor este spulberată sau nevoile lor emoționale nu sunt satisfăcute, un Rac ar putea decide că este timpul să plece. Vor face tot ce le stă în putință pentru ca o relație să funcționeze, dar când va fi timpul să treacă mai departe, se vor retrage pentru a-și proteja inima.

10. Capricorn

Capricornii sunt cunoscuți pentru dăruirea și angajamentul lor, mai ales în relații. Sunt practici și tind să lase lucrurile deoparte, chiar și atunci când vremurile devin grele. Divorțul nu este ceva ce un Capricorn alege cu ușurință. Vor face tot posibilul pentru a rezolva problemele, dar dacă simt că partenerul lor nu le îndeplinește dorințele sau nu își respectă obiectivele, ar putea în cele din urmă să renunțe.

11. Taur

Taurul este unul dintre cele mai loiale și statornice zodii. Ei apreciază stabilitatea și este puțin probabil să se grăbească în căsătorie sau divorț. Taurii tânjesc după consecvență și sunt dispuși să depună efortul pentru ca o relație să dureze. Cu toate acestea, dacă un partener le trădează încrederea sau le perturbă sentimentul de securitate, Taurul va lua probabil decizia grea de a pleca.

12. Fecioara

Fecioarele sunt analitice. Ele cred în rezolvarea problemelor și, de obicei, vor depune mult efort pentru ca lucrurile să funcționeze. Fecioara este semnul cel mai puțin probabil să sară într-o căsătorie sau să se grăbească spre un divorț. Își vor cântări cu atenție opțiunile și, dacă decid să pună capăt unei căsnicii, poți să pariezi că nu a fost o hotărăre pe care au luat-o ușor, potrivit starryinsights.com.

Subiecte în articol: zodii divort
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri