x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto 10 motive pentru a-ți cumpăra un Mercedes-Benz second-hand certificat

10 motive pentru a-ți cumpăra un Mercedes-Benz second-hand certificat

20 Apr 2022   •   12:42
10 motive pentru a-ți cumpăra un Mercedes-Benz second-hand certificat

Mașinile Mercedes-Benz second-hand certificate (incluse in programul Mercedes-Benz Certified) pot fi achiziționate la prețuri convenabile față de cele ale unor mașini noi-nouțe. Unul dintre cele mai mari avantaje ale unei astfel de alegeri este acela că Mercedesul certificat va avea din start o valoare superioară față de o mașină nouă ce își pierde din valoare imediat după ce parcurge primii kilometri.

Pentru a putea fi incluse în programul Mercedes-Benz Certified, autoturismele trec prin mai multe verificări realizate de către personal specializat și, abia după îndeplinirea tuturor criteriilor, pot fi acceptate în program. Valoarea acestora este astfel apropiată de cea a unei mașini noi, iar tu te poți bucura de o extraordinară inginerie germană, într-o mașină de calitate superioară. Pe lângă acestea, iată zece motive importante pentru a-ți îndrepta atenția către mașini rulate Mercedes-Benz certificate:

 

1. Garanție europeană 24 de luni

Un Mercedes-Benz second-hand certificat are acoperirea asigurării la nivelul garanției unui autovehicul nou, beneficiind de reparații rapide, cu piese de origine, într-un service autorizat Mercedes-Benz. Garanția poate fi combinată cu alte garanții extinse și poate fi transferată către proprietarul următor în cazul unei vânzări private.  

 

2. Întreținere gratuită

Autoturismele Mercedes-Benz rulate certificate pot beneficia de revizii gratuite pentru o perioadă de șase luni sau la 10.000 km, în funcție de care dintre aceste două situații intervine prima, conform computerului de bord Assyst Plus.

 

3. Istoric verificat

Autoturismele Mercedes-Benz second-hand certificate sunt însoțite la vânzare de un istoric care cuprinde informații cu privire la proprietarii anteriori, la lucrările de mentenanță sau reparații, precum și despre rulajul verificat.

 

4. Inspecție profesională

Pentru a fi certificat, un autoturism Mercedes-Benz second-hand trece printr-o serie de peste 200 de puncte de inspecție și verificare amanunțită, efectuată de către tehnicieni specializați, iar în cazurile în care este necesară înlocuirea unei piese, sunt folosite numai piese originale.

 

5. Contract de service

Clienții care achiziționează un autoturism Mercedes-Benz second-hand certificat pot opta pentru semnarea unui contract de service avantajos oferit de dealerii autorizați, iar în timp ce mașina se află în service, pot beneficia de un autoturism de înlocuire.

 

6. Acces la programul Mercedes Me

Toți clienții programului Mercedes-Benz Certified pot avea acces la toate serviciile și produsele inovative din universul Mercedes me, prin intermediul căruia mașina este conectată cu smartphone-ul, prin funcții și servicii digitale practice.  

 

7. Test-drive rapid

Autoturismele incluse în programul Mercedes-Benz Certified și aflate în stocul centrelor autorizate de vânzări pot fi testate în termen de 24 de ore de la solicitare, foarte simplu, doar în baza permisului de conducere și a cărții de identitate.

 

8. Finanțare asigurată

Celor care optează pentru un autovehicul Mercedes-Benz Certified, le pot fi oferite rate lunare atractive prin intermediul unor produse inovatoare de finanțare și leasing, în cadrul programului Mercedes-Benz Financial Services.

 

9. Servicii complexe de Trade-In și Buy-Back

Avansul pentru achiziție poate fi reprezentat de o mașină rulată ce este evaluată de către personalul calificat din cadrul Centrelor de Vânzări şi Service Mercedes-Benz.

 

10. Posibilitate de schimbare a mașinii

Autoturismul achiziționat de la Centrul Mercedes-Benz Certified poate fi schimbat în termen de 10 zile de la livrare cu un alt autoturism Mercedes-Benz de aceeași valoare sau cu unul având o valoare superioară, cu condiția ca acesta să corespundă stării tehnice și estetice de la momentul livrării.

×