x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Harald Krüger, CEO al BMW, a leşinat în timpul conferinţei de presă

Harald Krüger, CEO al BMW, a leşinat în timpul conferinţei de presă

15 Sep 2015   •   15:42
Harald Krüger, CEO al BMW, a leşinat în timpul conferinţei de presă

Directorul general al companiei germane BMW, Harald Krüger, a leşinat marţi dimineaţă, în timpul unei conferinţe de presă desfăşurate la Salonul automobilistic de la Frankfurt, conform AFP.

Krüger, în vârstă de 49 de ani, este director al BMW din luna mai a acestui an. El susţinea o conferinţă de presă la standul BMW din cadrul salonului când i s-a făcut rău şi a leşinat. El a fost trezit din leşin de două gărzi de corp care l-au ridicat şi apoi a părăsit standul.

Într-un scurt comunicat de presă al companiei se precizează că Harald Krüger a suferit un "disconfort". "În această dimineaţă domnul Krüger nu s-a simţit bine (...) el a revenit în urmă cu puţin timp dintr-o călătorie în străinătate. A fost supus unui control medical şi rezultatele sunt bune", conform comunicatului.

Un purtător de cuvânt al companiei a precizat că Harald Krüger şi-a anulat toate întâlnirile din cursul zilei, urmând să se odihnească.

Cea de-a 66-a ediţie a Salonului Automobilistic de la Frankfurt a început marţi, primele două zile fiind rezervate presei. Salonul va fi deschis publicului sâmbătă şi se va închide la 27 septembrie.


×