x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto (P) BRABUS 900 - MERCEDES-MAYBACH GLS 600 | THE ULTIMATE LUXURY SUV

(P) BRABUS 900 - MERCEDES-MAYBACH GLS 600 | THE ULTIMATE LUXURY SUV

12 Sep 2022   •   17:40
(P) BRABUS 900 - MERCEDES-MAYBACH GLS 600 | THE ULTIMATE LUXURY SUV

BRABUS 900 este o capodoperă a rafinamentului modern. Un SUV de lux de nivel superior, conceput pentru a depăși încă o dată limitele eleganței și ale atenției la detalii. Bazat pe modelul Mercedes-Maybach GLS 600, acest mega-liner extraordinar impresionează prin semnătura sa exclusivă, oferind un confort maxim, un aspect uluitor și performanțe înalte fără limite.

Deveniți evenimentul principal. BRABUS Mercedes 900 este o nouă viziune a avangardei. O invitație de a experimenta eleganța high-end în cea mai spectaculoasă formă a sa. Designul exclusivist al modelului BRABUS 900 este redefinit de conceptul exterior semnat de noi, în combinație cu piese aerodinamice de înaltă calitate. În jurul șasiului extravagant, o serie de elemente elegante din carbon, cum ar fi evazările aripilor BRABUS, fascia frontală BRABUS, precum și inserția difuzorului spate BRABUS, conferă aspectului clasic Maybach un aspect nou, sportiv. Prizele de aer din partea frontală asigură direcționarea curentului de aer mult mai bine către sistemul de admisie sport. Insignele BRABUS Masterpiece BRABUS de precizie milimetrică integrate pe stâlpii D și în pragurile portierelor, în concert cu elementele de finisare glazurate BRABUS "Shadow Chrome" marcante, reimaginează cromul de bază și oferă o atenție inconfundabilă la detalii.

 

Caracterul extrem de sportiv de nivel următor al modelului BRABUS 900 este subliniat de jante aliaj BRABUS Monoblock M "Platinum Edition" de 24 de inch. Procesele de fabricație de ultimă generație, precum și un finisaj semnat "Shadow Gray" asigură un aspect inconfundabil și o rezistență maximă.

 

Fiind bazat pe un model Maybach, BRABUS s-a asigurat totuși că GLS păstrează luxul și confortul la care se așteaptă cumpărătorii. Nu există un semn mai mare de acest lucru decât în spate, unde există scaune individuale cu încălzire și ventilație, memorie și funcții multicontur - plus o pereche de perne pentru un confort maxim.

 

O serie de ecrane se regăsește, de asemenea, în spate, inclusiv o tabletă de control între cele două scaune individuale. Interiorul "Bi-Colour Materpiece" arată, de asemenea, în mod cert, cu piele albă și neagră, cu perforații și cusături ornamentate atât în față, cât și în spate.

 

 

La interior, BRABUS 900 prezintă interiorul bicolor exclusivist BRABUS Masterpiece, care utilizează piele neagră și crem. Matlasarea în formă de scoică și perforațiile marchează secțiunile centrale ale scaunelor, precum și panourile ușilor. Elementele în formă de scoică se regăsesc și pe podele, covorașele și pernele scaunelor din spate cu față de pernă Alcantara.

 

Ilustrul mega-liner accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,2 secunde, grație motorului BRABUS Rocket 900 V8 twin turbo de 4,5 litri de cilindree, cu turbocompresoare nou dezvoltate, care produce 662 kW / 900 CP, echivalentul SUV-ului de lux. Transmisia fulgerătoare a puterii de 1.250* Nm este asigurată de o transmisie automată cu nouă trepte, care poate fi schimbată fie automat, fie manual - totul după bunul plac al șoferului. Cu o viteză maximă limitată electronic la 320 km/h, fiecare tur cu acest performer cultivat devine o experiență de neuitat pe șosea, subliniată de un confort uluitor și de o eleganță de nivel superior.

 

 

Unitatea sportivă BRABUS Airmatic poate reduce înălțimea de rulare cu până la 25 de milimetri, îmbunătățind semnificativ dinamica de conducere prin coborârea centrului de greutate. În concordanță cu aspectul izbitor al modelului BRABUS 900, specialiștii noștri în design interior au dezvoltat un interior BRABUS Bi-Color Masterpiece personalizat, realizat complet manual, exclusiv pentru acest model nou-nouț, conceput pentru a completa cu gust eleganța sa inconfundabilă, precum și puterea sa fără compromisuri.

 

 

Pentru a completa și mai mult flerul său sportiv și elegant, acest concept de interior unic în felul său prezintă, de asemenea, o serie de elemente din carbon expus implementate în jurul planșei de bord și al panourilor ușilor, pedale din aluminiu și știfturi de blocare a ușilor, precum și plăcuțe de protecție din oțel inoxidabil, completate cu logo-ul BRABUS retroiluminat, care își schimbă culoarea în sincronizare cu iluminarea ambientală.

 

 

*limitat electronic la 1.050 Nm

BRABUS 900 bazat pe Mercedes-Maybach GLS 600

Consum de combustibil - oraș: 16,2 l/100 km, autostradă: 9,5 l/100 km, mixt: 11,9 l/100 km. Emisii de CO2, mixt: 273,5 g/km, clasa de eficiență D.

 

Pentru mai multe informații, contacti-ne:

Project 85 Automotive

e-mail: office@project85.ro

×