x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena Group îl dă în judecată pe Petrişor Obae pentru defăimare

Antena Group îl dă în judecată pe Petrişor Obae pentru defăimare

07 Feb 2013   •   19:19
Antena Group îl dă în judecată pe Petrişor Obae pentru defăimare

Antena Group a emis un comunicat de presă în care anunţă că îl va acţiona în instanţă pe deţinătorul site-ului paginademedia.ro, Petrişor Obae, pentru acţiuni de defăimare la adresa Antena 1, acţiuni care au provocat postului de televiziune prejudicii de imagine şi materiale.
_______________________________________

"Antena TV Group îl va acţiona în instanţă pe domnul Petrişor Obae, deţinătorul  site-ului “Pagina de Media”, având în vedere prejudiciile de imagine şi materiale produse companiei noastre prin acţiunile de defăimare ale postului de televiziune Antena 1 şi a emisiunii Acces Direct.

Considerăm că acţiunile domnului Obae au un caracter de manipulare a opiniei publice şi a clienţilor care au relaţii comerciale cu Antena 1. Situaţia este agravată de atitudinea ostilă şi dezechilibrată pe care domnul Obae a manifestat-o în mod constant de-a lungul timpului faţă de postul nostru, comparativ cu alte televiziuni.

Constatăm că acţiunile de defăimare şi manipulare prin mesajele publicate de domnul Obae au depăşit cu mult limita decenţei şi a opiniei jurnalistice echilibrate, fapt pentru care, în cursul zilei de mâine, domnul Obae va fi acţionat în judecată pentru prejudiciile produse, valoarea acestora depăşind suma de 500.000 EUR.

Antena TV Group nu va tolera niciodată un astfel de comportament faţă de compania noastra şi faţă de clienţii noştri şi vom respinge cu fermitate orice încercare de manipulare pe care o vor promova în spaţiul public persoane sau instituţii ce actionează cu rea credinţă."



×
Subiecte în articol: antena group petrisor obae