x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Azi aflăm Marele Câştigător la Antena 1

Azi aflăm Marele Câştigător la Antena 1

15 Dec 2010   •   20:08
Azi aflăm Marele Câştigător la Antena 1

142649-semifinala.jpgCompetiţia „Marele Câştigător” a ajuns la final. În această seară, de la 20:30, concurenţii vor trăi emoţiile ultimei ediţii a emisiunii şi vor strânge la sfârşit mâna celui mai bun dintre ei. După nenumărate teste de voinţă şi antrenamente epuizante, trei finalişti se află la un pas de marele premiu de 25.000 de euro. Tot în această seară va fi desemnat şi concurentul care a slăbit cel mai mult în afara campusului. El va primi pentru efortul său nu mai puţin de 15.000 de euro.

În toamna acestui an, 20 de persoane au intrat în competiţia „Ma­rele Câştigător” cu speranţa de a găsi aici susţinerea de care aveau ne­voie pentru a-şi schimba viaţa. Castingul a fost dur, iar criteriile de departajare foarte stricte. Sute de per­soane din toată ţara, din toate ca­tegoriile sociale, oameni cu po­veşti de viaţă dramatice au dorit să aibă şansa de a intra în campusul „Marele Câştigător”. Nici una dintre aceste persoane nu a ştiut în pe­ri­oada castingului că vor exista premii în bani, singura lor motivaţie fi­in­­d de a se elibera de povara gre­şe­lilor pe care le-au făcut de-a lungul anilor.

După 11 săptămâni pe­­tre­cute în cantonament, Fla­via Dacin, Gra­ţi­an Stan, Ve­ronica Marin şi Ma­rius Fu­­garu au de­mon­strat că merită un loc în semi­finala com­pe­ti­ţiei. Deşi doar Gra­ţian Stan şi Ve­ronica M­a­rin au intrat în marea finală din 16 de­cembrie, există încă un loc în lup­ta pentru titlul de „Ma­rele Câşti­gă­tor” pentru unul dintre cei­lalţi doi semifinalişti. Flavia Dacin şi Marius Fugaru sunt cei doi concu­renţi care aş­teap­­tă decizia telespectatorilor pentru a afla dacă mai pot spera la marele premiu. Votingul se va realiza prin SMS (1,24 euro/ SMS, valabil în toate reţelele mo­bi­le) şi va fi activ până în această seară la ora 19:00.

Deşi lupta pentru premiile în bani sunt un factor motivator puternic în acest moment, concurenţii sunt conştienţi că obiectivul real în dura lor încercare este de fapt să­nă­ta­tea, pe care au învăţat să o res­pec­te. Un ajutor important în acest sens a venit din partea antre­no­rilor Cori Grămescu şi Florin Ucea­nu, dar şi a prezentatoarei Da­ia­na An­ghel. Specialiştii au fost lângă ei pe tot parcursul trans­for­mă­rii pentru a le pune în mişcare acea voinţă ui­mi­toare care poate uneori să facă im­posibilul posibil. Şi pentru ei, tensiunea acestei ultime ediţii este foar­te mare, atât Cori Gră­mes­cu, cât şi Florin Uceanu râvnind la titlul de antrenor al câştigătorului acestui show.

×
Subiecte în articol: arte mass-media