x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Cea mai importantă femeie din viaţa lui Cristi Borcea are grijă de afacerile lui!

Cea mai importantă femeie din viaţa lui Cristi Borcea are grijă de afacerile lui!

de Spynews.ro    |    25 Apr 2016   •   18:16
Cea mai importantă femeie din viaţa lui Cristi Borcea are grijă de afacerile lui!
Sursa foto: spynews.ro

Cristian Borcea, fost acţionar al clubului Dinamo, este încarcerat la Penitenciarul Jilava, unde ispăşeşete o pedeapsă de 6 ani şi 4 luni, primită în Dosarul Transferurilor.

În absenţa sa, de Crimbo Gas 2000, cea mai importantă companie din portofoliul acestuia, se ocupă Elena Borcea, mama fostul acţionar al clubului Dinamo, scrie spynews.ro.


Borcea, aflat în acest moment la Penitenciarul Jilava, unde execută o pedeapsă de 6  ani şi 4  luni de închisoare, riscă o nouă condamnare de până la 7 ani, pentru dare de mită.

Alături de Borcea, pe lista inculpaţilor mai apar Geanina Terceanu, fosta judecătoare a Tribunalului Bucureşti, fraţii Ioan şi Victor Becali (foşti impresari - condamnaţi şi ei alături de Borcea în Dosarul Transferurilor), George Antonie Iorgovan (cel care ar fi intermediat mita între Borcea şi judecătoarea Terceanu) şi avocatul Costel Daniel Petre, cunoscut pentru faptul că ar fi semnat zeci de denunţuri împotriva mai multor magistraţi după ce a fost prins cu mâţa-n sac de procurorii anticorupţie.

Dovezi & detalii, pe spynews.ro

×