x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Dincolo de aparenţe. Doru Isăroiu este Zen!

Dincolo de aparenţe. Doru Isăroiu este Zen!

de Florentina Fântânaru    |    26 Mai 2012   •   21:00
Dincolo de aparenţe. Doru Isăroiu este Zen!

A spus-o de cateva ori in timpul interviului si a mai spus ca vrea sa facem o editie Dincolo de aparente, despre femei! Aproape ca mi-a inchis gura!Un barbat care vrea sa vorbeasca despre femei aproape o ora si jumatate, la televizor? S-o vedem si pe asta!

Despre Doru nu stiam mare lucru, asa ca m-am dedicat cu totul, documentarii. Am avut, la un moment dat, chiar sentimentul ca n-o sa vina, ca se considera prea pretios sa-si dezvaluie trairile la televizor. Am avut o surpriza cand l-am vazut dezinvolt, relaxat si limbut. Doru, pe unde merge, atrage atentia si chiar daca n-ai sti care-i preocuparea lui de baza, l-ai pozitiona imediat in zona rock. Un rocker care pupa mana atunci cand face cunostinta cu o doamna. Nu ca rockerii n-ar fi manierati, insa publicul feminin ii vrea ca pe niste baieti rai. I-am spus ca as vrea sa incepem discutia noastra cu intrebari despre minciuna si adevar pentru ca el, la un moment dat, a afirmat ca si-ar dori sa traiasca pe o planeta unde virtutea cea mai de pret ar fi adevarul! Doru nu crede ca a fost mintit des de femei, pentru ca, spune el, se pricepe sa recunoasca o femeie sincera.

“Ce intrebare n-ai pune niciodata unei femei?' Aici n-a stiut ce sa-mi raspunda, insa la intrebarea: “Ce n-ai vrea tu sa fii intrebat niciodata de o femeie?', raspunsul i-a tasnit de pe buze: “Unde ai fost azi noapte?'. Doru spune ca n-a fost niciodata timid, eu i-am spus ca-l vad un pic nesigur. M-a asigurat ca nu e nici macar atat si ca de multe ori chiar, siguranta lui sperie fetele, poate e mult spus, le intimideaza mai degraba. Eu ma intreb, oare ce-ar mai putea speria fetele din ziua de azi? Pe Doru il sperie posesivitatea si am simtit eu ca poate si asta a fost unul dintre motivele divortului de psihologul Nicoleta Vascan, cea care i-a fost sotie timp de doi ani. Intr-o singura saptamana i-am intervievat pe fostii soti, separat.

Am dedicat fiecaruia dintre ei cate 68 de minute. Nicoleta, fosta sotie, spune ca sotul ei a suferit o moarte sufleteasca si asta a fost motivul despartirii de el. Iubirea lor a fost intensa, devoratoare, a lasat urme. Mi-a placut intrebarea ei cand a aflat ca Doru a fost la interviu. “Si el cum e, e bine?' Nicoleta spune ca iubirea asta a ajutat-o sa evolueze, ca fara ea, n-ar fi ceea ce este acum. “Dumnezeu s-a indurat de mine si mi-a dat din nou un barbat de care sunt indragostita, pe Vladimir!' Doru spune: “Iubesc tot timpul, sunt indragostit si traiesc prezentul. Daca sunt fericit in prezent, cu siguranta ca starea asta o voi avea si in viitor. Sunt Zen!'

×