x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri "Dincolo de aparenţe - Sunt fan Cătălin Bordea!

"Dincolo de aparenţe - Sunt fan Cătălin Bordea!

de Florentina Fântânaru    |    27 Apr 2012   •   21:00

Am simtit asta de cand am vazut-o pe psiholoaga Gigi Ghinea la Bordea, pe Antena 2! Cu prima ocazie cand am dat nas in nas cu el, l-am poftit “Dincolo de aparente'! Bordea are doi impresari si era “normal' sa intarzie la interviu. E cunoscut in aproape toata Romania si, dupa cum mi-a confirmat, tariful lui e de 600 de euro pe 15 minute de stand-up comedy! Oare? Catalin vrea sa mearga la psiholog pentru ca vrea sa-si rezolve problemele legate de responsabilitate si pentru ca nu-i pasa de oameni.

Crede ca psihologul o sa-l ajute sa-i pese. Credeam ca glumeste, dar e pe bune. A fost un copil de care parintilor nu le-a pasat. Si-a vazut tatal o sigura data in viata, iar mama nu stie pe unde e. In schimb, bunica Azpazia a fost totul pentru el in copilarie. Catalin i-a facut cont pe Facebook si, ca sa ma conving, am cautat-o. Asa e! Ba chiar am sunat-o in timpul emisiunii si, din cauza asta, Bordea s-a fastacit de tot! Am intrebat-o pe bunica Azpazia ce cadouri primeste de la nepot de ziua ei.

Raspunsul a venit direct, fara nici o urma de jena. “Niciodata nu mi-a facut vreun cadou. Intrebati-l cand e ziua mea de nastere.' Catalin nu stia unde sa se ascunda. Toate camerele de filmat erau pe el, iar colegii mei erau pe jos de ras. Nepotul a baiguit care credea el ca e ziua de nastere a bunicii, dar a dat-o in bara. Bunica Azpazia e obisnuita cu scaparile nepotului, dar si ea ii scapa cate una dupa ceafa, preventiv, chiar si la varsta lui, de 27 de ani. L-am intrebat cum il alinta bunica in copilarie.

Mi-a marturisit ca toata familia ii spune Bordea si ca bunica ii mai spunea “Mai prostanalule'. I-am mai spus lui Catalin ca, dupa atata ras, s-ar putea sa vina si un moment in care o sa planga. Nu mi-am dorit sa-i vad lacrimile tasnind din suferinta rememorata, insa s-a intamplat. “Ai vazut-o vreodata pe mama ta lovita?' In secunda imediat urmatoare ochii lui albastri s-au inundat. “Da, am vazut-o.

A batut-o un concubin de-al ei. Am fost cu frate-meu dupa el, dar nu l-am gasit acasa.' Catalin n-a simtit acea dragoste de mama, cu care se hranesc majoritatea dintre noi in copilarie si tanjeste inca dupa ea. E un copil care a strans durere, dezamagire, frustrare, dar ii face pe oameni sa rada. Probabil ca psihologul o sa-i dea o explicatie si la asta...

×