x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Aeroporturile se închid pe perioada summit-ului NATO

Aeroporturile se închid pe perioada summit-ului NATO

de Jurnalul National    |    20 Feb 2008   •   00:00

Asociaţia Naţională a Agenţilor din Turism îşi manifestă îngrijorarea cu privire la închiderea totală a celor două aeroporturi din Bucureşti – “Henri Coandă” şi “Aurel Vlaicu”

Asociaţia Naţională a Agenţilor din Turism îşi manifestă îngrijorarea cu privire la închiderea totală a celor două aeroporturi din Bucureşti – “Henri Coandă” şi “Aurel Vlaicu” pe perioada 2-4 aprilie 2008 când are loc summit-ului NATO.

“Este imposibil de crezut ca o capitală a Uniunii Europene să fie separată de restul lumii pentru trei zile. Oraşul Bucureşti este un organism viu care asigură 55% din traficul zilnic la nivel naţional. Biletele de avion emise, precum şi călătoriile planificate nu pot fi anulate cu aproape o lună de zile înainte cu o asemenea uşurinţă”, a declarat Dragoş Anastasiu, preşedinte ANAT. De aceeaşi părere este şi premierul care solicită ca aeroportul Otopeni să fie deschis pe perioada evenimentului din 2-4 aprilie. Premierul Călin Popescu Tăriceanu îi cere Ministrului Transporturilor, Ludovic Orban ca Aeroportul Otopeni să fie deschis zborurilor comerciale şi pe perioada Summitului NATO.

×
Subiecte în articol: economic