x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Autostrada Nordului, gata pentru oferte

Autostrada Nordului, gata pentru oferte

04 Noi 2019   •   20:30
Autostrada Nordului, gata pentru oferte
Sursa foto: i-Stockr/Getty Images/iStockphoto

Documentaţia referitoare la elaborarea studiului de fezabilitate pentru construcţia Autostrăzii Nordului va fi publicată luni, 4 noiembrie, pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), ofertele urmând să poată fi depuse până în ianuarie 2020, a declarat ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc

"Am fost informat de către domnul director Scarlat (Sorin Scarlat, directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere - n.r.) în cursul zilei de ieri, că a semnat raportul de publicare pentru Autostrada Nordului Petea - Suceava. A fost un proiect care a fost trimis către ANAP (Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice - n.r.) la sfârşitul lunii august. Luni va fi ridicat pe SEAP pentru depunerea ofertelor în ianuarie 2020. Vorbim de documentaţia pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru Autostrada Nordului", a declarat Cuc.

Autostrada Nordului ar urma să facă legătura între vama Petea din judeţul Satu Mare şi Suceava, proiectul fiind o componentă a programului de guvernare al Executivului demis.

 

×