x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Avantajele transportului maritim de marfă din China în România

Avantajele transportului maritim de marfă din China în România

23 Feb 2024   •   15:16
Avantajele transportului maritim de marfă din China în România

Astăzi, afacerile cu China sunt profitabile și avantajoase. Schema este simplă: cumpărați produsul chinezesc la un preț bun și vindeți-l scump. Dar doar antreprenorul experimentat înțelege că este important și să livrezi produsul cu succes.

Transporturile maritime sunt considerate cele mai sigure și economice. Să discutăm despre caracteristicile și avantajele lor.

Plusurile transportului maritim de marfă

În primul rând, trebuie să menționăm că livrarea pe mare oferă posibilitatea de a transporta loturi en-gros de produse într-o singură călătorie. Acest lucru este deosebit de avantajos pentru antreprenorii care comandă din China o cantitate mare de produse.

Statisticile arată că 85% din produse au călătorit pe mare. Transportul maritim se efectuează în containere speciale. Acestea sunt complet ermetice, astfel încât marfa este protejată în mod fiabil de influențele externe. În containere se poate transporta o varietate de mărfuri: de la jucării pentru copii și articole de interior până la mobilier și echipamente. Imaginați-vă doar – o singură navă de marfă poate transporta 24.000 de containere.

Livrarea maritimă din China este una dintre specializările principale ale companiei M3Cargo https://ro.m3cargo.com/

 

Avantajele livrării maritime

  • Preț scăzut. Unul dintre factorii decisivi pentru mulți antreprenori. Livrarea maritimă are tarife relativ scăzute, în special în comparație cu alte tipuri de transport, cum ar fi transportul aerian sau feroviar. Acest lucru se datorează faptului că navele consumă mai puțin combustibil și costurile de întreținere sunt reduse. Astfel, prețul serviciului în sine este redus.
  • Universalitate. Pe mare se poate livra orice. Cantitatea de marfă, precum și greutatea, volumul și dimensiunile încărcăturii sunt practic nelimitate. De exemplu, această metodă este singura opțiune pentru transportul unei platforme petroliere. Dar, desigur, de obicei, marfa nu este atât de specifică.
  • Posibilitatea de a livra en-gros și marfuri mari. Dacă este necesar să transportați o cantitate mare de mărfuri pe o distanță lungă, atunci livrarea maritimă este o opțiune excelentă.
  • Mai puține restricții. Ceea ce este interzis pentru transportul aerian poate fi livrat pe mare. De exemplu, lichidele, uleiurile.
  • Securitate absolută. Toate navele maritime implicate în procesul de transport trec verificări stricte de securitate și respectă standardele internaționale.
  • Simplitatea procesului de încărcare-descărcare. Aceasta este determinată de universalitatea containerelor.
  • Rezistență la condițiile meteorologice. Navele maritime sunt variabile și pot schimba ruta dacă există riscuri de condiții meteorologice nefavorabile.

Respectarea termenelor. Livrarea pe mare durează 65-70 de zile. Făcând o comandă, antreprenorul trebuie să ia în considerare aceste termene.

 

Cum să alegi un furnizor de încredere

 

La prima vedere, este simplu să livrezi un produs din China. Dar, pentru ca întreaga procedură să decurgă cu succes, sunt necesare experiență și competențe. Prin urmare, este mai bine să vă adresați unui furnizor de încredere - cum ar fi compania M3Cargo.

Oferim o gamă completă de servicii - de la planificarea importului din China până la livrarea în depozitul dvs.:

  • livrare de marfă consolidată la cheie
  • achiziționarea de produse
  • căutarea furnizorilor
  • verificarea produsului și a furnizorului
  • livrarea maritimă a mărfurilor
  • servicii vamale

 

×