x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Berceanu a demis 9 directori comerciali din CNADNR

Berceanu a demis 9 directori comerciali din CNADNR

05 Iun 2009   •   00:00

Măsura luată de ministrul transporturilor şi infrastructurii, Radu Berceanu, a fost luată în urma scandalului de la Giurgiu.



"În urma scandalului de la Giurgiu, am eliberat din funcţie 9 directori comerciali din Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi (CNADNR), din care şapte de la direcţiile regionale. Pe lângă cei şapte, a mai fost demis şi directorul general comercial de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Bucureşti şi directorul comercial general pe companie, Ecaterina Munteanu. Directorul adjunct pentru întreţinere şi drumuri din cadrul CNADNR, Cristian Duică, a primit şi acesta avertisment. Pe lângă aceştia a mai fost demis şi directorul general de la DRDP Bucureşti, Vasile Ionaşcu", a precizat Berceanu.

În data de 19 mai, opt angajaţi din cadrul CNADNR ce lucrau în Vama Giurgiu au fost reţinuţi după ce procurorii i-au prins în flagrant că nu eliberau chitanţe pentru taxa de pod pe care o încasau de la conducătorii auto ce traversau Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu.

×
Subiecte în articol: economic