x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Cinci hoteluri bucureştene demne de Hollywood

Cinci hoteluri bucureştene demne de Hollywood

de IncomeMagazine    |    03 Sep 2012   •   04:34
Cinci hoteluri bucureştene demne de Hollywood

In Micul Paris, boutique hotelurile spun povestile locurilor, pentru ca fiecare a fost construit pe foste case restaurate. Marea Britanie a dat lumii primul mic hotel de lux, 'Blakes', in 1978, amenajat de designerul Anouska Hempel, care a imaginat prin culori, materiale, decoruri si mobilier lumi diferite: China, India, Indonezia, Cambodgia, Italia. Grandoarea, luxul, eleganta sunt valori pe care mizeaza acum fiecare boutique hotel, din orice parte a lumii. Desigur, imaginea nu ar fi completa fara serviciile personalizate.

Sunt construite pe locul unor cladiri istorice restaurate, sunt situate in centrul oraselor si sunt amenajate intr-un stil deosebit . Cautate de persoanele cu un buget medium-high, boutique hotelurile aduc serviciile tailor made la rang de must have. Un hotel de acest gen are un numar mic de camere, fata de unul care apartine unui lant, iar managerul se ocupa de fiecare oaspete in parte. Accentul este pus pe serviciile personalizate, iar camerele au stiluri aparte de amenajare. Trendul a prins in strainatate si s-a dezvoltat treptat si la noi.

Vara, boutique hotelurile din Bucuresti sunt preferate de un public usor diferit de cel din restul anului: turistii de leisure, care isi lasa afacerile deoparte si vin sa descopere Capitala la pas ori din City Bus-urile care strabat orasul de la nord la sud, cat e ziua de lunga.

Citeste AICI despre cele Cinci hoteluri bucurestene demne de Hollywood

Citeste si

Destinatie de vacanta: Azore, insulele din mijlocul Atlanticului

Ce zic blogerii americanii despre iPhone 5: "Inca nu a aparut dar deja ne plictiseste"

Capitalistii cuceresc ruinele comunismului

8 MOMENTE care au favorizat disparitia unor industrii intregi

Industrii aruncate la fier vechi

Capri, stanca celor bogati

Care este cea mai frumoasa plaja din apropierea Romaniei
×
Subiecte în articol: bucuresti Hollywood boutique hoteluri