x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Gothaer Asigurări de către Allianz-Țiriac

Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Gothaer Asigurări de către Allianz-Țiriac

17 Mai 2021   •   14:13
Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Gothaer Asigurări de către Allianz-Țiriac

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care Allianz-Țiriac Asigurări preia Gothaer Asigurări Reasigurări S.A.

Instituția a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Allianz-Țiriac Asigurări S.A. face parte din grupul Allianz și oferă o gamă largă de produse de asigurări de viață și asigurări generale, incluzând, printre altele, asigurări de autovehicule, sănătate, proprietăți sau călătorie, se arată în comunicat.

Societatea de asigurări Gothaer Asigurări Reasigurări S.A. oferă produse de asigurări generale personalizate, pentru a acoperi cerințele și nevoile diverse ale clienților.

Decizia de autorizare va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Mediafax

×
Subiecte în articol: allianz tiriac gothaer