x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Cornel Cernev, Oltchim: Pentru repornirea a 60% din instalaţii e nevoie de 40 de milioane de euro!

Cornel Cernev, Oltchim: Pentru repornirea a 60% din instalaţii e nevoie de 40 de milioane de euro!

21 Sep 2012   •   15:01
Cornel Cernev, Oltchim: Pentru repornirea a 60% din instalaţii e nevoie de 40 de milioane de euro!

Imediat dupa anuntarea castigatorului licitatiei pentru achizitionarea pachetului majoritar la Oltchim, reprezentantul angajatilor de la combinatul valcean, Cornel Cernev l-a felicitat pe Dan Diaconescu si i-a lansat invitatia de a ajunge cat mai repede la Rm. Valcea, pentru numirea de urgenta a unei echipe manageriale.

Cernev a declarat ca pentru repornirea a 60 la suta dintre instalatiile Oltchim si asigurarea salariilor pentru urmatoarea luna este nevoie de 40 de milioane de euro.

"Oamenii sunt increzatori. A disparut riscul de a fi inclusi in procedura de lichidare. Ar fi bine sa fie cumparata si creanta de la Electrica, care este executorie. Am inteles ca aceasta mai poate fi putin negociata. Credem ca exista seriozitate in oferta facuta. Ar fi un aspect negativ pentru Dan Diaconescu sa nu dispuna de sumele pe care le-a oferit", a declarat Cernev la Antena3.

×
Subiecte în articol: oltchim cornel cernev lider sindical