x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Cum se întreţine freza de unghii?

Cum se întreţine freza de unghii?

21 Apr 2023   •   18:31
Cum se întreţine freza de unghii?

Freza de unghii este foarte importantă în momentul în care trebuie să te asiguri că obţii rezultate bune de la ea ori de câte ori vrei să faci o manichiură, în special atunci când lucrezi şi cu clienţi. De aceea, este foarte important ca întreţinerea acestui dispozitiv să fie făcută corect. Un alt aspect la fel de important tine de igiena şi de aceea recomandarea noastră este să te ocupi de freza de unghii că la carte pentru a evita eventualele probleme ce pot să apară. O freză electrică unghii bine întreţinută va fi tot timpul gata de utilizare.

Cumpără de la început o pilă de calitate

Poţi achiziţiona o pilă de calitate încă de la început. Spre exemplu, atunci când cumperi pila de pe Hotnails pe lângă faptul că poţi alege dintr-una din cele trei categorii – de hobby, semiprofesionale şi profesionale, ai la dispoziţie şi alte avantaje cum ar fi faptul ca poti selecta din peste 50 de modele de pe stoc, preţuri promoţionale la toate modelele, livrări rapide odată ce ai plasat comandă şi un cadou garantat pentru orice produs achiziţionat. De cele mai multe ori vei primi oja semi sau geluri uv, dar şi accesorii şi alte astfel de produse care să te ajute în nail art. Tot ce trebuie să faci este să selectezi produsele dorite şi să le pui în coş. Odată ce ai plasat comanda, aceasta va ajunge imediat la tine.

Protejarea pilei electrice de praf

Pila electrică trebuie să fie protejată de praf pentru a funcţiona corespunzător. O freză electrică bine întreţinută va funcţiona pentru foarte mult timp. În cazul în care se acumulează praf în interiorul pilei de unghii, motorul acesteia se va gripa şi se vor obstrucţiona căile de aerisire, caz în care pila se va încinge sau motorul se va arde. Cu siguranţă nu vrei să se întâmple asta, motiv pentru care va trebui să cureţi corect pila de unghii ori de câte ori este nevoie. Curăţă praful de la exterior către interior ori de câte ori este nevoie. Nu trebuie să desfaci mandrina pentru că există riscul de a o strica. De asemenea, este important să aspiri des praful acumulat în gurile de aerisire ale mandrinei. În funcţie de modul în care se utilizează pila, este recomandat să îi faci mentenanţa cât mai des. Un tehnician autorizat curata şi unge toate componentele interne din mandrina. Atunci când ai o freză unghii profesională cu siguranţă vei dori să o întreţii pentru cât mai mult timp.

Utilizează corect lichidele de curăţare

Din dorinţa de a întreţine foarte bine mandrina de la pila electrică, există riscul de a o strica utilizând lichide în exces. Acest lucru se întâmplă şi în momentul în care vrei ca pila electrică să fie foarte bine dezinfectată. Poţi folosi dezinfectant, spirt, ulei, produse de curăţare pe capătul mandinei cu scopul de a o curăţa. O astfel de operaţiune este foarte periculoasă şi afectează potenţialul de lucru al pilei. În cazul în care lichidul ajunge în interior există riscul de a produce daune considerabile, cum ar fi ruginirea rulmenţilor şi scurcircuitarea sistemului electric. Peste freza şi peste mandrina este recomandat să aplici doar curăţare uscată şi atât. O pilă electrică unghii ţinuta uscată garantează pentru o utilizare mai corectă mult timp.

 

×