x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Dan Diaconescu cumpără tot: "Avem bani şi pentru privatizarea CFR Marfă, CFR Călători şi Tarom"

Dan Diaconescu cumpără tot: "Avem bani şi pentru privatizarea CFR Marfă, CFR Călători şi Tarom"

21 Sep 2012   •   16:24
Dan Diaconescu cumpără tot: "Avem bani şi pentru privatizarea CFR Marfă, CFR Călători şi Tarom"

Dan Diaconescu, castigatorul licitatiei de privatizare a Oltchim, a declarat ca se va asocia cu alti investitori, va finaliza procesele cu PCC, actionarul minoritar al combinatului valcean, ca dispune de suma de 203 milioane lei pentru semnarea contractului de vanzare - cumparare cu statul roman si este pregatit si pentru cumpararea CFR Marfa, CFR Calatori si a Tarom.

"Vor veni si parteneri de afaceri alaturi de noi, procesele dintre actionarul majoritar si minoritar vor lua sfarsit", a declarat Dan Diaconescu, care mai spune ca "avem nevoie din partea statului sa ne ajute sa cumparam rafinaria de la austrieci si CET-urile, mina de sare de langa combinat. Este o rugaminte, nu are legatura cu licitatia in sine".

Patronul OTV supraliciteaza si se declara pregatit si pentru alte mari licitatii: "Avem banii necesari. Ma bucur ca am ramas cu bani si pentru CFR Marfa, CFR Calatori, Tarom".

×