x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie De ce ai nevoie de design web profesional pentru afacerea ta: tot ce trebuie sa știi

De ce ai nevoie de design web profesional pentru afacerea ta: tot ce trebuie sa știi

29 Noi 2022   •   11:06
De ce ai nevoie de design web profesional pentru afacerea ta: tot ce trebuie sa știi

Serviciul de design web este unul dintre cele mai căutate la ora actuală. Prezența online a unei afaceri este indispensabilă, iar colaborarea cu o echipă profesionistă te va ajuta să te diferențiezi în domeniu.

Află cu ce te ajută designul web și care este recomandarea noastră pentru rezultate și beneficii pe termen lung.

  1. Prima impresie este cea mai importantă

Orice tip de reclamă ai realiza, toate sunt create pentru direcționarea potențialilor consumatori către site-ul tău. Astfel, un nonconsumator al serviciilor tale te va cunoaște prin intermediul website-ului de prezentare.

Prima interacțiune a utilizatorilor cu site-ul tău trebuie să fie una cât mai pozitivă. Întrucât, un website este la fel ca o carte de vizită, aceasta trebuie să fie cât mai prezentabilă și atractivă.  Un site trebuie să fie alcatuit din câteva elemente vizuale, care să aibă un potențial mare de convingere a utilizatorilor de a căuta mai multe informații.

În plus, atunci când un site are elemente care oferă o experiență plăcută, simplă și rapidă, atunci potențialii clienți vor petrece mai mult timp pe site-ul tău.

 

  1. Creșterea credibilități și a autorității

Designul web este unul din instrumentele cele mai importante pentru antreprenori. Culorile, logo-ul, aspectul vizual al magazinului online și alte detalii, cântaresc foarte mult într-o decizie de achiziție. Acești factori, care compun prefața unui site, te ajută să îți crești credibilitatea.

Colaborarea cu o echipă specializată în web design se va reflecta în produsul finit. Personalizarea componentelor din site și a elementelor care privesc identitatea de brand sunt esențiale pentru creșterea nivelului de încredere al utilizatorilor. Un programator se va ocupa de toate variabilele care îți compun aspectul vizual al website-ului și te va ajuta sa îți construiești o modalitate de a te diferenția prin elemente unice.

 

  1. Îmbunătațirea rankării pe Google

Poate nu ești un bun cunoscător al mecanismului Google de a indexa și procesa informații, dar trebuie să fii la curent cu anumite principii. Dacă nu cunoști câteva date esențiale despre cum functionează Google, atunci nu vei înțelege avantajele oferite de serviciile de design web pentru business-ul tău.

În general, din păcate, sunt mulți antreprenori care se rezumă sau încep prin a apela la servicii gratuite de web design. Aceste practici sunt destul de înșelatoare, pentru că ele nu își dovedesc utilitatea pe termen lung. Variantele gratuite de site-uri nu vor avea nici un aspect profesional, nici elemente distincte și îi va determina pe utilizatori să se îndoiască de calitatea serviciilor tale.

Mecanismul Google funcționează după câteva principii relativ simple. Indexarea informațiilor se realizeză după timpul de încarcare al paginii, originalitatea conținutului, tipul de informații, autoritatea site-ului. Un specialist îți va crea o pagină, prin ale carui elemente nu îți vor crește timpul de încarcare, cu prea multe plugin-uri. Cu cât acest timp este mai mare, cu atât ai șanse mai puține să apari în primele rezultate ale căutărilor Google.

 

Deci, cu ce ne ajută o firmă de design web?

 

  • Să ai un site web personalizat și eficient.
  • Un site care să fie optimizat și să se încarce repede.
  • Crearea unui brand distinct și o identitate pentru afacerea ta.
  • Implementarea butoanelor de interacțiune și a elementelor vizuale.
  • Consultanță pentru aceste servicii.
  • Crearea unui magazin online incorporat în site și asigurarea funcționalității lui.

 

Plum Media: expertiză îndelungată și parteneriate pe termen lung

 

Plum Media este o agenție de design web în Bucuresti, cu experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Echipa lor îți va construi website-ului și va implementa toate elementele necesare pentru a funcționa optim. În plus, îți vor oferi consultanță și transparență în tot acest proces.

 

Contactează echipa Plum Media și beneficiază de un site web optimizat, care îți va aduce rezultate într-o perioadă scurtă de timp.

×