x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie De ce este important un suport bun pentru serviciul tău de hosting și cum poate afecta acest lucru site-ul tău?

De ce este important un suport bun pentru serviciul tău de hosting și cum poate afecta acest lucru site-ul tău?

24 Mar 2023   •   14:33
De ce este important un suport bun pentru serviciul tău de hosting și cum poate afecta acest lucru site-ul tău?

Probabil că dacă ai ajuns să citești acest articol deja te-ai familiarizat cu toate etapele ce compun procesul de a înființa un site pentru afacerea ta. De la domeniu gratuit sau plătit, până la nume, platforma utilizată și găzduirea pentru acesta, cel mai probabil deja ai o idee destul de clar conturată cu privire la cele mai importante aspecte pe care trebuie să le urmărești. Mai mult decât acțiunile propriu zise pe care trebuie să le faci, este important să înțelegi și motivul pentru care unele decizii sunt mai importante decât altele.

Suportul tehnic pentru securitate și gestionare este esențial pentru orice site web, deoarece acesta poate dicta nivelul de performanță, protecția utilizatorilor și a datelor acestora și disponibilitatea site-ului.

Iată câteva motive pentru care un suport bun pentru serviciul de hosting este important:

Performanță: Dacă site-ul tău întâmpină probleme de performanță, cum ar fi încetiniri sau întreruperi frecvente, este foarte posibil ca acest lucru să genereze pierderea traficului și în final, poate determina utilizatorii să nu mai interacționeze cu site-ul tău. Un suport bun pentru servicii de hosting poate ajuta la identificarea și remedierea rapidă a problemelor legate de performanță, pentru garanta că site-ul tău este accesibil și funcționează în parametrii normali.

Securitate: Site-urile web sunt expuse multor riscuri, în special cele impuse de hackeri și atacuri cibernetice, ceea ce poate pune în pericol datele utilizatorilor și informațiile legate de afacerea ta. Un suport bun pentru serviciul de hosting poate ajuta la identificarea și prevenirea vulnerabilităților de securitate, inclusiv la implementarea de măsuri de securitate suplimentare, cum ar fi certificatele SSL și protecție împotriva atacurilor specifice de malware. Aceste pericole sunt cu atât mai reale și mai probabile dacă vorbim de exemplu despre hosting shared. Atacurile de acest gen vizează de obicei informațiile masive, iar mai multe site-uri găzduite în același loc devin o țintă ușoară.

Disponibilitate: Dacă site-ul tău este inaccesibil sau în stare de nefuncționalitete (down), poate avea un impact negativ asupra reputației tale online și în definitiv asupra afacerii tale. Un suport bun pentru serviciul de hosting poate ajuta la menținerea disponibilității site-ului, prin monitorizarea uptime-ului și identificarea rapidă a oricăror probleme tehnice.

În general, un suport bun pentru serviciul de hosting este important pentru menținerea performanței, a securității și disponibilității site-ului tău. În cazul în care întâmpini probleme cu site-ul, un suport bun (preferabil unul disponibil 24/7) pentru serviciul de hosting poate ajuta la identificarea și remedierea rapidă a acestora, ceea ce poate ajuta la menținerea succesului și creșterii afacerii tale online.

Crearea unui site pentru afacerea ta este un proces ce implică mulți pași, însă cu siguranță că vrei să acorzi atenția, timpul și resursele necesare fiecărui aspect, cât mai în detaliu. Cu toate că la început ideea de identitate vizuală a brandului și aspectul site-ului îți pot acapara atenția, este important în definitiv să înțelegi importanța utilității. Aspecte precum ușurința cu care se poate naviga pe site-ul tău de pe platforme multiple, timpul scăzut de încărcare și fluiditatea site-ului, împreună cu sistemele de securitate sunt factorii decisivi care îi fac pe utilizatori să interacționeze sau să renunțe la interacțiunea cu site-ul tău.

Dacă încă nu te-ai hotărât ce găzduire să alegi, îți recomand cu încredere să arunci o privire la serviciile de hosting WordPress. Aceasta este una dintre cele mai mari și mai flexibile platforme de conținut, ce oferă găzduire cu funcționalități esențiale de top, precum viteză sau timp redus de încărcare.

×