x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Dupa ce a capusat CNADNR 16 ani, Plastidrum cere statului daune de 10 milioane de euro

Dupa ce a capusat CNADNR 16 ani, Plastidrum cere statului daune de 10 milioane de euro

de IncomeMagazine    |    16 Oct 2012   •   11:42
Dupa ce a capusat CNADNR 16 ani, Plastidrum cere statului daune de 10 milioane de euro
Sursa foto: mediafax

Romania nu are autostrazi. Infrastructura rutiera romaneasca, o bomba cu ceas. Craterele din drumurile nationale au facut noi victime. Acestea pot fi, fara doar si poate, noi titluri de presa, similare altor mii, aparute de-a lungul ultimilor 22 de ani, dar care nu au reusit sa acopere nici pana astazi groapa imensa a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri din Romania (CNADNR) in care s-au scurs miliarde de euro. Una dintre capusele care au supt milioane de euro anual din vistieria CNADNR este si societatea Plastidrum, parte a Plastiroute Elvetia.
Ingineriile financiare intreprinse de Plastidrum, societate care are ca obiect principal de activitate securitatea rutiera arata inca o data impotenta statului si a autoritatilor abilitate de a opri scurgerile financiare din sistemul CNADNR controlat fireste de baietii destepti. Cazul Plastidrum pare a fi unul de notorietate in mediul de afaceri de profil, monopolul detinut de aceasta companie pe piata elementelor de securitate rutiera fiind unul impus de interese financiare de gasca si nu de vreo altă parghie legala. Aşa se face ca, într-o proportie covarsitoare, lucrarile pentru siguranta drumurilor nationale sunt puse pe tava din 1996 si pana astazi, companiei Plastidrum. Monopol pe 16.000 de kilometri de drumuri nationale.

Citeste AICI intreaga ancheta

Citeste si
Un virus necrutator ar putea distruge omenirea in 5 ani
Cum va arata viitoarea harta a lumii
Ce legatura este intre cancer si apa de la robinet
SUA au creat cea mai distrugătoare armă din istoria omenirii

×
Subiecte în articol: CNADNR Plastidrum autostrazi