x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie ECONOMIC/Stirile zilei

ECONOMIC/Stirile zilei

17 Ian 2005   •   00:00


18 ianuarie 2005

Telecomunicatii - 5.000.000 de clienti Orange

Operatorul de telefonie mobila Orange a anutat ieri ca numarul de clienti care folosesc serviciile sale a atins un total de 5.000.000 de utilizatori. Conform datelor anterior prezentate, operatorul Orange detinea 4.371.347 de utilizatori la sfarsitul lunii septembrie. In ceea ce priveste cifrele operatorului Connex, baza sa de clienti atingea suma de 4.369.745 de persoane la sfarsitul aceleiasi luni. (Alexandru Radescu)

Seminar - Instruire privind ajutoarele de stat

Expertii romani responsabili cu problematica ajutorului de stat au fost instruiti de catre experti danezi in ceea ce priveste modul de acordare a acestor ajutoare in UE si in Danemarca, in cadrul unui seminar organizat ieri la sediul MIE. "Noi dorim sa va sprijinim, pentru ca interesul UE si al statelor membre este ca economia UE sa functioneze cat mai bine, iar regulile sa fie aceleasi pentru toti actorii de pe piata unica", a declarat Morten Quist Fog, de la Agentia de Concurenta din Danemarca.

Piete financiare - Doar o institutie de supraveghere

Supravegherea bancara a pietei asigurarilor si a pietei de capital ar putea fi efectuate de o singura institutie, care sa reuneasca cele trei autoritati de control, a declarat ieri presedintele Comisiei pentru Buget, Finante si Banci din Senat, Varujan Vosganian. Actualul Legislativ are in vedere discutarea unei variante privind comasarea activitatilor Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare si Departamentului de Supraveghere bancara din BNR prin infiintarea unei institutii de supraveghere a pietelor financiare.

×
Subiecte în articol: economic