x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Există case de 15.000 de euro!? Imobiliarii spun că da!

Există case de 15.000 de euro!? Imobiliarii spun că da!

29 Mai 2009   •   00:00

Case de 15.000 de euro, garsoniere cu preţuri începând de la 35.000 de euro şi apartamente de la 45.000 de euro sunt oferte ce vor putea fi găsite la Târgul Imobiliar Project Expo, care se va deschide vineri, la Palatul Copiilor.



Totodată, la târg vor fi prezentate şi oferte pentru case de vacanţă cu preţuri pornind de la 63.000 de euro, arată Agerpres.

Printre programele şi serviciile oferite în cadrul târgului se regăsesc: 'Case Pentru Tineri' - prin care tinerii care nu au o proprietate personală vor putea să achiziţioneze o locuinţă mai ieftină, ei putând alege o locuinţă cu preţ mai mic cu zece la sută -, 'Stabileşte Preţul Casei Tale!' - tot un program dedicat persoanelor cu un buget mic. Pentru acest program, vizitatorii vor avea un stand dedicat şi vor avea posibilitatea să stabilească singuri preţul viitoarelor locuinţe.

Un alt program este 'Vizionează Acum!', în care persoanele interesate de achiziţionarea unei locuinţe vor avea ocazia să vizioneze în ziua târgului locuinţa aleasă, în mod gratuit, la dispoziţie fiindu-le puse 20 de maşini şi agenţi profesionişti.

×
Subiecte în articol: economic