x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Fondul de Garantare blochează "Prima Casă"

Fondul de Garantare blochează "Prima Casă"

de Daniela Ivan    |    08 Sep 2009   •   00:00

Fondul Naţional de Garntare pentru IMM pune beţe în roate Programului "Prima Casă" şi nu comunică cu cei care vor să obţină o locuinţă.



Oamenii au dat avansul pentru achiziţionarea unei locuinţe şi nu mai obţin nici o informaţie de la această instituţie unde nu poţi vobi decât cu un robot telefonic. Disperaţi că pierd sumele date ca avans proprietarilor, oamenii merg zilnic la bănci, în speranţa că vor primi o explicaţie, dar ofiţerii de credit ridică din umeri şi spun că au trimis dosarul, iar răspunsul trebuie căutat la Fondul Naţional de Garantare pentru IMM-uri, scrie site-ul imopedia.ro.

Oamenii cer o mobilizare generală, sperând că lucrurile se vor rezolva la presiune. "Eu zic să ne strângem mai multe persoane, la FNG, într-o zi. Dacă suntem un grup unit, poate cineva ne va da atenţie. Haideţi să mergem acolo, împreună, ce ziceţi? Eu nu mai suport, banca zice că mi-a trimis dosarul la ei de două săptămâni, dar nu a primit nici o confirmare de la FNG că ar fi ajuns. Şi refuză să mă ajute. Deci, la FNG sunt toate răspunsurile, nu? Eu mă gândesc să merg acolo marţi dimineaţa. Cine e cu mine?", întreabă Sara, o cititoare Imopedia.

×
Subiecte în articol: economic