x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Gaultier, supărat pe chinezăriile din România

Gaultier, supărat pe chinezăriile din România

22 Feb 2010   •   00:00

Creatorul de modă Jean Paul Gaultier cere despăgubiri de 760.000 de euro de la firma Agfa Trans Service din Sibiu după ce aceasta a importat şI comercializat peste 19.000 de sticle de parfum fals.




Creatorul de modă Jean Paul Gaultier cere despăgubiri de 760.000 de euro de la firma Agfa Trans Service din Sibiu după ce aceasta a importat şI comercializat peste 19.000 de sticle de parfum cu însemnele oficiale ale firmei, dar care, în urma unei expertize, s-au dovedit a fi contrafăcute.

Potrivit Associated Press, numărul de sticle ar fi fost de 16.000. Nicolae Fumurescu, director la Garda Financiară Sibiu a declarat pentru Mediafax că 19.008 sticle continand parfurmurile false au fost găsite în luna noiembrie. Valoarea de piaţă a acestora depăşeşte suma de două milioane de euro. 

Comisarii Gărzii aşteaptă şi rezultatul analizelor de la Hugo Boss, pentru a stabili ce se va întâmpla şi cu cele aproximativ 20.000 de sticle de parfum care poartă însemnele acestei firme. Deocamdată, tir-ul plin cu parfumuri este reţinut într-un depozit special.  

×
Subiecte în articol: redactie