x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Imagine - Un alt fel de McDonald’s

Imagine - Un alt fel de McDonald’s

23 Iun 2008   •   00:00
Imagine - Un alt fel de McDonald’s

McDonald’s a deschis în România primul restaurant de tip drive (foto), realizat după un nou concept european. Noul restaurant a presupus o investiţie de aproape 4 milioane de euro şi a fost realizat în 4 luni.



McDonald’s a deschis în România primul restaurant de tip drive (foto), realizat după un nou concept european. Noul restaurant a presupus o investiţie de aproape 4 milioane de euro şi a fost realizat în 4 luni. Construcţia, aflată lîngă Billa Floreasca, are o suprafaţă de aproximativ 750 mp cu 300 de locuri de luat masa. Restaurantul este dotat cu locuri de parcare, inclusiv pentru persoanele cu handicap. Restaurantul are un design atractiv cu două niveluri, spaţii special amenajate pentru copii, unul dedicat zilelor de naştere şi unul amenajat special pentru cei dornici de mişcare fizică, distracţie şi voie bună.

“Schimbarea realizată după cel mai nou concept european s-a datorat dorinţei companiei McDonald's de a crea clienţilor săi o atmosferă cît mai plăcută şi relaxantă”, a declarat Cristi Savu, director de comunicare McDonald’s România. Noua imagine va fi implementată şi în celelalte restaurante din Bucureşti şi din ţară.

×
Subiecte în articol: economic