x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie în următorii doi ani, CFR Călători vrea să instaleze 130 de POS-uri în gările din ţară

în următorii doi ani, CFR Călători vrea să instaleze 130 de POS-uri în gările din ţară

24 Feb 2010   •   00:00

CFR Călători va aloca până la 1,26 milioane de lei, fără TVA, în următorii doi ani, pentru extinderea cu maxim 130 de unităţi a sistemului de plată prin POS (cititor de card bancar) a legitimaţiilor de călătorie emise în staţii şi agenţii de voiaj.

CFR Călători va organiza o licitaţie pentru a încheia un acord cadru pe o perioadă de doi ani, care va conţine contracte subsecvente atribuite cu o frecvenţă de şase luni.

Acordul va fi finanţat din surse proprii şi vizează totodată achiziţia de abonamente pentru utilizarea echipamentelor POS în punctele de vânzare, mentenanţă, suport şi helpdesk. Cantitatea maximă este de 5.520 de abonamente.

Echipamentele vor fi instalate la Regionalele Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi, Galaţi şi Constanţa.

Firmele interesate pot depune oferte până la 15 martie, iar criteriile de atribuire vor ţine cont de preţ în proporţie de 70% şi de termenul de virare a sumelor tranzactionate, serviciile de asistenţă tehnică şi de termen de execuţie, câte 10% fiecare.

 

 


×
Subiecte în articol: redactie