x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Încă un mall din 25 februarie

Încă un mall din 25 februarie

de Daniela Ivan    |    04 Feb 2010   •   00:00

Cel mai mare centru comercial din sudul Bucureştiului, Sun Plaza, se va deschide pe 25 februarie, noutatea fiind că accesul se va putea face direct din metrou, de la staţia Piaţa Sudului.



Investitorul, firma austriacă Sparkassen Imobillien AG, mizează pe poziţionarea mall-ului şi speră să devină un pol comercial pentru partea de sud a oraşului, precum şi o destinaţie de shopping şi lifestyle. Aşa se explică şi legătura cu staţia de metrou Piaţa Sudului, realizată prin pasajul subteran care ajunge direct în interiorul Sun Plaza.

Centrul comercial beneficiază de ancore precum hipermarketul Cora (23.000 mp), Baumax (reţeaua austriacă DIY, aceasta fiind şi prima unitate pe care o deschide in Bucureşti - 10.000 mp), magazinul de mobilier Mobexpert (10.300 mp), lanţul de electrocasnice Flanco (2.500 mp) şi operatorul multiplex Cinema City.

Sun Plaza înseamnă 150 de magazine, cafenele şi restaurante amplasate într-o zonă de "food-court" cu 1.200 locuri la mese, spaţii de divertisment constând într-un cinema de 15 săli cu 3.000 de locuri, sub brandul Cinema City, un club de biliard şi bowling, un casino şi o terasă exterioară.

×
Subiecte în articol: redactie