x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

24 Sep 2005   •   00:00
RECICLAREA DESEURILOR. Gradul de substitutie la fabricile de ciment de la Alesd si Campulung va fi la sfarsitul acestui an de 2%, a anuntat ieri Markus Wirth, director general al Holcim Romania. Gradul de substitutie reprezinta nivelul de inlocuire partiala cu deseuri a combustibilului traditional pentru generarea energiei. Investitia a totalizat 3 milioane de euro si s-a desfasurat pe parcursul a trei ani. Ea asigura co-procesarea a peste 100 de tipuri de deseuri. (Adrian Mihai)

E-PROFIL. Astazi la ora 13:10, Antena 3 difuzeaza o noua editie a emisiunii E-Profil, realizata de colegul nostru Dan Constantin. Telespectatorii vor putea urmari un interviu cu fostul ministru al Economiei, Dan Ioan Popescu, despre privatizarea Petrom, un reportaj cu imagini inedite despre tehnologia de lupta romaneasca testata in premiera la aplicatiile din poligonul Cincu si noi informatii despre privatizarea Oltchim intr-un interviu realizat cu directorul fabricii Constantin Roibu.

IMOBILIAR. Bugetul Ministerului Transporturilor a fost suplimentat cu 992,5 mii lei (9,925 miliarde lei vechi) pentru finantarea serviciilor de consultanta juridica aferente proiectului Esplanada. Proiectul se intinde pe o suprafata de 107.000 de metri patrati si este delimitat de strazile Unirii, Octavian Goga, Nerva Traian si Mircea Voda. Acesta va cuprinde spatii de birouri cu o suprafata de 75.000 de metri patrati, locuinte dezvoltate pe o arie de 30.000 de mp si spatii comerciale insumand 40.000 de mp. (Daniela Ivan)

DAIANU, LA BCR. Actionarii Bancii Comerciale Romane (BCR) au aprobat ieri revocarea la cerere a lui Sebastian Vladescu din functia de presedinte al Consiliului de Supraveghere (CS) al bancii si numirea in aceasta pozitie a fostului ministru al Finantelor Publice, Daniel Daianu. "Potrivit prerogativelor pe care le am, doresc sa-mi onorez mandatul si sa contribui la fortificarea BCR ca institutie financiara, menita sa serveasca tot mai bine intreprinderile autohtone, clientii individuali si ceea ce inseamna economia romaneasca", a declarat Daianu. Daniel Daianu este al patrulea presedinte al CS al BCR din ultimul an.

×
Subiecte în articol: economic