x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

16 Sep 2005   •   00:00
SOLUTII DE COMUNICATII. In cadrul TIB 2005, ce se desfasoara in perioada 4-8 octombrie, va fi expusa o gama complexa de centrale telefonice, care ofera companiilor o solutie de comunicare optimizata si extrem de flexibila, propusa de catre Beia Consult International - partener si distribuitor oficial Siemens. Aceasta gama, impreuna cu alte echipamente de comunicatii vor fi expuse in cadrul Expozitiei, in Pavilionul Central, Stand 04. De asemenea, vor fi prezentate elemente de cablare structurata si retele de date ale firmei germane FMT/Rutenbeck. Detalii suplimentare pe www.beia.ro.

TESTE. Reprezentantii ADAC (Automobil Clubul German) si cei ai Renault au stabilit ca cea mai probabila cauza a rasturnarii modelului Dacia Logan intr-un test al institutiei germane este uzura pneurilor masinii in testele anterioare. In luna iulie, un autoturism Dacia Logan s-a rasturnat la testul de evitare a unui obstacol efectuat de ADAC, care a sustinut, la acea vreme, ca acesta este efectul unei reglari inadecvate a trenului de rulare.

INVESTITII. National Bank of Greece (NBG) vrea sa-si dubleze cifra de afaceri anuala din Romania. Asigurarile si brokerajul sunt printre domeniile vizate. Cel mai important plan de dezvoltare pentru Romania il constituie participarea la privatizarea CEC si BCR. O delegatie a grupului este prezenta pentru cateva zile in Romania. (Daniela Ivan)

×
Subiecte în articol: economic